Om oss

Et firma i vekst

Vetnes Bygg ble startet av eier Torje Vetnes, og er idag en liten lokal bedrift. Vi tar oppdrag i store deler av Vest-Agder, og hovedmengden av våre oppdrag er i Lindesnes kommune, og Mandals skjærgård. 

Vetnes Bygg AS er et firma i vekst, som startet for 11 år siden med en ansatt og har idag 13 ansatte og 2 lærlinger.  I tillegg ble Vetnes & Møll Betong AS opprettet i 2018 med fokus på betong, og er i dag 2 ansatt. 

I 2019 ble vi forhandlere av Vestlands Hus område som strekker seg fra Lyngdal i vest til Søgne i Øst og til Hovden i nord. Dette har virkelig åpnet opp nye dører og muligheter for å kunne levere nybygg av høy kvalitet.

Siden Vetnes Bygg har hatt stor vekst de siste årene, har vi idag et stort team med blandt annet byggmester, prosjektledere, snekkere, tømrer og betong-fagarbeidere. Dette gjør at vi har et bredt spekter med erfaring og at vi stadig videreutvikler oss. Vårt største ønske er at du hele veien skal føle deg trygg. Enten du er på leting etter noen som kan fikse nybygg, tilbygg, renovering eller servicejobber, hjelper vi deg gjerne!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Torje Vetnes - daglig leder