Eiendoms utvikling
Floras vei 16

Ime 3 - Floras Vei 1 & 3

Beskrivelse:

Drømmer du om ditt eget hus? Da er kanskje din store mulighet her! En enebolig med solrik omgivelse på toppen av Mandal. Vi ønsker å tilpasse den slik at den passer deg perfekt. Så her er en mulighet for å være med fra start og du kan sette ditt eget preg på huset.

Flott tidløs funkis bolig på 171 m2, med mulighet for 4 soverom, 2 bad, parkering ved boligen. I tillegg er det en utleieleilighet i underetasje på 38,7 m2.

Boligen er ikke påbegynt og utbygges først ved salg, så den kan tilpasses til en drømmebolig som passer deg og din familie.

Boligen kan stå ferdig til høst/vinter 2023.

Plassering på Ime i Mandal i naturskjønne omgivelser, og en lekeplassen rett i nærheten til barna. Det er nærme barnehage, barneskole og ungdomsskole.

Ønsker du å vite mer om denne bolig og evt. tilpasningsmuligheter så ta gjerne kontakt for et uforpliktende møte med os.

og se Annonse på finn for mer info.

Pris fra: 5 150 000 ,-

Ramsvik - Båthus

Beskrivelse:

Flotte og romslig båthus i kort avstand fra Spangereid og store hyttefelt. Båthusene er ennå ikke bygget så her er det en mulighet for et helt nytt båthus til din båt! 

Utvendig: 

  • Vedlikeholdsvennlig Royal impregnerte materialer på alle fasader og med solide betong takstein som taktekking.
  • Egen inngang fra felles parkering 

Innvendig:

  • 1. etg: Impregnerte materialer i furu på bryggen og i trappen
  • 2. etg: Hems/loft med vannbestandige sponplater på gulvet. Synlig reisverk i vegger og himling, og plass til oppbevaring av utstyr til din båt.
  • Egen strøm uttak og lys i hvert båthus.
En gylden mulighet til å ta bedre vare på båten din. Så ønsker du å vite mer om dette spennende prosjektet? Ta kontakt med oss – kontaktinfo finner du i menyen.

Pris fra: 790 000 ,- + Omkostninger